Praktisk info

Att boka din resa

Resan passar såväl nybörjare som den inbitne salsa entusiasten. Alla är välkomna att njuta av detta fantastiska sätt att uppleva den kubanska kulturen och komma Kuba in på livet. Du är välkommen att boka Din resa ensam. Vår reseledare har en otrolig förmåga att hålla ihop en grupp och även om Du reser ensam kommer Du snabbt in i gemenskapen och får många nya vänner.

Anmälningsavgift 
Anmälningsavgiften är 2000 kronor per person för våra resor. Denna avgift ska betalas senast 10 dagar från bokningsdatum. Slutlikviden betalas senast 45 dagar före avresa.
VIKTIGT! Om inte betalningen är oss tillhanda inom angiven tid riskerar du att förlora din plats.
OBS! Anmälningsavgiften är ej återbetalningsbar vid avbokning av resa.
För flygresor gäller särskilda avbokningsvillkor. * 

Betalning 
Betalning sker via post-, bankgiro eller internet. All information angående betalningar får du tillsammans med din bokningsbekräftelse. 

Bokningsbekräftelse 
När Du bokat Din resa får du en bokningsbekräftelse inom 10 dagar med uppgift om tid och plats för avresan, samt övrig information som Du behöver. Kontrollera att allt som står på bekräftelsen stämmer med den bokning Du har gjort. Eventuella felaktigheter måste anmälas omgående. Du ansvarar för att vi kan nå Dig på det telefonnummer eller den adress som Du angivit vid bokningen. Obs! Din bokningsbekräftelse gäller som biljett, under förutsättning att slutlikvid betalats, och skall medtas på resan. Sker bokningen senare än 45 dagar före avresa ska hela beloppet betalas inom 24 timmar. 

Reseförsäkring 
Kontrollera att Din hemförsäkring ger ett fullgott reseskydd innan Du reser. Glöm inte att ta kontakt med försäkringskassan för att få intyget som visar att du är sjukförsäkrad i Sverige.

Flygresa 
Flygbiljetten ingår i resans pris. 
Observera att hemresan bokas en dag tidigare än du räknar med att komma hem. Vi hjälper gärna till med extra nätter före eller efter din resa tillsammans med oss. Ett tillägg tillkommer beroende på priset på den flygbiljetten.
 
Visum
Visum ingår EJ i resans pris. Vi hjälper gärna till med Ditt visum. Visum inkl. information och ansökan kostar SEK 600,- per person.

Om Du väljer att boka flyg på egen hand skicka in en kopia på ditt pass och på din flygbekräftelse till oss minst 6 veckor före avresa. 

Önskemål 
Som resenär har man ibland önskemål om att få bo nära en bekant eller på en viss våning. Vi tar emot sådana önskemål och tillgodoser dem om möjlighet finns. Tyvärr kan vi dock inte lämna garantier för att de uppfylls eftersom de berörda husen även har andra gäster att ta hänsyn till. 

Gäster med speciella behov 
Önskemål om t ex vegetarisk kost eller glutenfri mat skall helst meddelas vid bokningen. Eventuella handikapp bör meddelas, så att vi kan hjälpa till vid val av resa och avråda från olämpliga resmål.

Jourtelefon
När kontoret är stängt kan Du i nödfall (som t ex vid akut sjukdom vid avresa) ringa: 070-7830082. 

Förseningar 
Vid olyckliga omständigheter av force-majeure-karaktär kan förseningar uppstå. BeUniq Resor ersätter Dig inte för förlorad arbetsförtjänst eller semesterdag vid sådana händelser. Tänk på att alltid ha en heltäckande reseförsäkring. 

Pass
Glöm ej att ta med giltigt pass. För visum till Kuba krävs att ditt pass är giltigt minst 6 månader efter hemkomst.  Passet gäller som vår enda giltiga internationella id-handling. Ha passet tillgängligt i handbagaget.  

Minimiantal 
Vi reserverar oss för inställd resa vid färre än 8 personer på våra salsaresor till Kuba. 

Resegaranti
BeUniq Resor har ställt erforderlig ekonomisk resegaranti till Kammarkollegiets förfogande. Det borgar för att vår verksamhet håller hög kvalitet och att vi arbetar i enlighet med god etik. Du reser alltid tryggt med oss!

De allmänna resevillkoren
För de allmänna resevillkoren hänvisar vi till Allmänna villkor 
Garantera Din plats redan idag – Välkommen på en fantastisk Salsaresa till salsans hemland Kuba!
Har Du övriga frågor eller om det är någon information som Du saknar är Du alltid välkommen att kontakta oss på info@beuniq.s

Kommentarer inaktiverade.