Dans

Dansundervisning
Våra dansare har många års erfarenhet av dansundervisning med européer.  Vårt undervisningskoncept bygger på beprövade metoder för att lära européer att dansa kubanska danser på bästa sätt.


Alla våra lärare har en bred dansutbildning och flera av dem arbetar också på olika danskompanier som till exempel Conjunto Folklorico. De är speciellt utvalda och de har lång erfarenhet av dansundervisning. De visar stor förståelse för svårigheter som kan uppstå hos elever från andra kulturer.Vid sidan av våra huvudlärare har vi också våra mycket duktiga assistenter. Även de är utbildade inom musik, cabaret och dans. En del är specialutbildade för de olika nivåer gruppen delas in i.

Innehållet och nivåerna på undervisningen bestäms för varje grupp. Oftast delas varje resegrupp in i 3-4 mindre grupper och nivåer för att var och en av deltagarna ska få maximalt ut av undervisningen.

I undervisningen kommer ni att få en överblick av alla kubanska danser. Vi lägger stor vikt vid rytm, takt och salsa. Det blir mycket kroppsarbete och ni kommer att se att den kubanska salsa ”feelingen” kommer till er automatiskt! Viktigast är att släppa loss, våga och ha kul med dansen!!

Kommentarer inaktiverade.