Inspiration

Vi på BeUniq Reseproduktion arbetar för att ge våra kunder de absolut bästa resorna till sina grupper.
Låt dig inspireras av ett urval av våra destinationer och kom ihåg att detta är långt ifrån allt vi kan erbjuda. Vill du veta mer om vad vi kan göra, tveka inte att höra av dig.

Maila oss här

Sagolika Katalonien

En rundresa där vi låter oss förföras av södra Kataloniens gömda skatter i kombination med den färgstarka huvudstaden Barcelona. Vad sägs om att bo kunglikt på ett medeltida slott med anor från 1100-talet i den sagolika staden Tortosa? Eller en underbar båttur i naturreservatet på flodens Ebros delta med sin vackra natur och rika djurliv? Besök en vingård som tillverkar den berömda Cavan. Allt detta och mycket mer kombineras till en skön blandning med Kataloniens stolta huvudstad Barcelona som är både djärv och läcker. En fulländad resa fylld av överraskningar.

Drömmarnas Toscana

I det underbara Toscana låter vi oss förföras av smaker, känslor, dofter och vyer. En unik resa med handplockade upplevelser i drömmarnas Toscana. En resa för livsnjutaren som verkligen vill uppleva något utöver det vanliga. Besök någon av de charmiga vingårdarna i vinregionen Chianti. Spendera några underbara och oförglömliga dagar tillsammans i området. Upptäck Florens med sin överväldigande historia, konst och arkitektur. Här kan också spenderas ett par dagar. Välkommen till drömmarnas Toscana!

Sorrento & Capri

En fantastisk resa till Syditaliens pärlor och bli förförd av det fascinerande landskapet på Sorrentohalvöns platå, känt för sin skönhet. Med boende i Sorrento görs de härifrån utflykter i området, bland annat längs den gudomligt vackra Amalfikusten. Att kombinera med mytomspunna kärlekens ö Capri som Axel Munthe och Drottning Viktoria en gång lät sig förföras av. En resa som bjuder på vyer och upplevelser som man sent kommer att glömma.

Budapest

Budapest är en helt fantastisk och fullkomligt berusande stad! Den är en av världens vackraste städer och har ofta kallats Donaus drottning. Här kan man kombinera shopping i trendiga affärer och varuhus med sightseeing bland art noveau-palats och andra fantastiska byggnadsverk. Budapest är dessutom känt för sina pampiga caféer och vackra gamla termalbad. Allt detta och mycket mer upplevevs under härliga dagar i den ungerska huvudstaden.

Dansa salsa på Kuba

Vill du ha en oförglömlig dans- och reseupplevelse? Nu har du möjligheten att förena ditt stora intresse med en underbar semester! Njut av dans, sol och strand samtidigt som du skaffar dig många nya vänner i en spännande och exotisk miljö. ”Känn musiken” Det spelar ingen roll hur gammal man är eller varifrån man kommer, Salsan är en dans som passar alla. Man behöver inte vara proffs för att dansa. Det gäller bara att känna musiken, följa rytmerna och våga improvisera! Kubanska rytmer gör både hjärta och fötter glada och fårhöfterna att börja rulla! Inom kort kommer 2018 års resa att bli bokningsbar.

Glaciär till palmer

En oförglömlig tur med Glaciärtåget Bernina Express under en halv som går från glaciär till palmer. En dag som sent kommer att glömmas då vyerna är så vackra att man inte tror det är sant. Efterföljt av några dagar vid den natursköna Gardasjön med sitt azurblåa vatten och sin frodiga natur och som räknas av många som en av Italiens mest omtyckta platser. Bo i klassiska byn Riva del Garda och bege er ut på fina utflykter med både båt och med buss för att uppleva de vackra omgivningarna. Lägg till vinporvning och god mat i fantastiska omgivningar.

Vackra Dalsland

Dalsland - "Sverige i Miniatyr", sa Prins Eugen. Även om landskapet är ett av de mindre, håller det oändliga mängder; frodiga skogar, glittrande vatten, branta berg och bördiga slätter.Genom landskapet flyter Dalslands kanal, en blå pulsåder som tillsammans med de många sjöarna är ett paradis för dem som vill uppleva landskapet från vattnet. Med boende i Bengtsfors under resan har ni den perfekta utgångspunkten till dagsutflykter. En dag på Dalslands kanal, besök Håverud och dess fascinerade akvedukt, det unika mötet mellan bilväg, järnväg och vattenväg. Nordens enda museum för halmkonst får ett besök. Åk till Åmål, Dalslands enda stad och gör ett besök i den gamla bruksorten Fengerfors där det gamla pappersbruket gjorts om till ett kulturcentrum. Goda middagar direkt vid sjön Lelång, kanske en kolbulle vid kolmilan?

Paris & Normandie

Paris byggdes för att imponera på besökare, och visst lämnar Triumfbågen, Champs-Elysées, Eiffeltornet och Invaliderna, där Napoleon ligger begravd ingen oberörd. Charmerande gatuliv, sevärdheter utan dess like, en världsberömd konstnärskultur och modets huvudstad. Det är inte konstigt att Paris är världens mest besökta stad! Normandie förknippas med invasionen den 6 juni 1944, då allierade styrkor landsteg här och inledde Europas befrielse. Vid de många krigskyrkogårdarna, där stupade soldater jordfästes, känns vår tids historia synnerligen närvarande. Upplev landsbygdens småstäder, den dramatiska kustlinjen och det böljande gröna landskapet.

Julmarknad i Berlin

Få städer i Europa kan jämföras med Berlin. Tysklands huvudstad är mer på tapeten än någonsin samtidigt som historiens vingslag känns nära. Åk på en fantastisk resa till den kokande metropolen iklädd vacker julskrud. I det myllrande Berlin finns det ett stort utbud av shopping och kultur som vi bland annat upplever under en stadsrundtur. I jultider är Berlin något utöver det vanliga så häng med och njut av flera av stadens gemytliga julmarknader!

Kommentarer inaktiverade.